2018

Några timmar kvar på året 2018 så var det dags att gå igenom året som gått! Tycker alltid att det är lika fantastiskt hur fort jag glömmer 😂. 
Satt nog för en vecka sedan och tänkte att nä det har inte hänt så mycket 2018, men oj så fel jag hade!
Året började ju mycket bra på att jag kom in på ca 4 st olika kurser på högskolan. Men inte så långt in i Januari får jag ett samtal om att komma på intervju som koordinator och japp det visade sig att jag fick jobbet. Så i Mars började jag jobba på hjälpmedelscentralen och det visade sig vara ett lyckat val! Jag lär mig så mycket och utvecklas hela tiden. Klart en massa fantastiska kollegor visade sig att jag fick också. Klart jag saknar mina gamla kollegor, men vilken tur att man har Facebook, Instagram och sin telefon. 
Slutet av april fick det såklart bli en sväng till Karlskrona å fira min syster. 
Maj månad kom och möhippa å bröllop stod på schemat ett så fantastiskt bröllop ute i vakra bokenäset. 😍
Semestern närma sig och en vecka på landet med hundarna och värmen var ju bara fantastisk. Sedan blev det dags att ta ett par semesterdagar i Karlskrona innan jag tog med mig syrran till Mölle. Så fantastisk vakert och ett ställe jag varmt rekomenderar att man åker till. 
Väl hemma blev det en tur till Lysekil och GES, en mycket lyckad kväll. 
Camping och lugnet var det som gjorde min sommar. 
Så underbara sommar vi hade ändå, ja om man då inte tänker på alla hemska bränder som herjade i våra svenska skogar 💔.
Men tillslut tog emestern slut och det var bara att börja jobba igen. 
Men hösten visade sig att den skulle bjuda sig på en resa till Barcelona med mina "brudar". 
En vacker stad och åter igen blir påmind hur lugnet kommer i mig när jag är i en storstad 😍😂. 
Tyvärr så fick ju Svea hamna på operationsbordet. Men tur var det ändå så hon blev frisk även om hon blev av med livmodern. Så nu är hon mer matglad än innan 😂😂.
Under hösten hann jag även med en flytt dock inte så långt, men ja ni vet två år i en lägenhet är det dags för något nytt 😂😉
2018 blev det många tårar när vi kommer till biten att få bli mamma. Många varför och en del besvikelser. Men för att sedan vända sig till hopp och styrka! Så jag är så glad att jag går in i 2019 med hoppet om att även jag en dag ska få bli mamma och få kunna dela den känslan som många av er pratar om ❤

Så med en positiv känsla i kroppen och japp några trötta muskler efter dagens träningspass är jag redo för 2019 utmaningar!! 

Gott Nytt År till er alla fantastiska där ute 🎉
🎆

(Här kommer massa bilder i en väldig dålig ordnig)