Min tutte å jag!


Jaha då har man fått operationstid för ett nytt bröst. Eller kanske inte ett nytt bröst denna gång, det blir nog mer nästa operation de. Nu ska jag operera in någon slags påse som man ska spruta in någon slags vätska i så att det sakta men säkert växer fram en form där mitt  silikonbröst sedan ska placeras! 
Så japp den 23 maj om inget händer kommer jag åter igen ligga på operationsbordet. Det blir såklart nere i Göteborg men dock på en privat klinik. 

Det sjuka är att jag borde skutta av glädje att äntligen får jag starta denna process och förhoppningsvis är allt klart om 6 månader. Absolut tro nu inget annat än att jag är glad att jag ska kunna lämna allt bakom mig någon dag. Men just nu är det som att luften gick ur mig! Alla negativa tankar som kan komma kommer nu! Alla negativa känslor dyker upp svämmar över och samtidigt ska jag vara så där super glad över att äntligen så ska jag få operera mitt bröst. Men tyvärr den känslan kommer inte!! 
Tack vare detta så får min plan med barn vänta en stund till, liksom ingen idé nu, lovar om det är någon gång jag skulle lyckas vid första försöket så skulle de vara då, hahaha. 
Allt kommer i sin ordning, så det är bara att välkomna denna process. 

Sen har vi ju det att jag kan inte riktigt lika mig med tanken att jag ska silikon bröst!! Ni som har eller vill ha det är helt ok, alla gör vi som vi själva vill!! 
Men jag, jag vill inte ha silikonbröst!! Jag ville inte innan min cancer, men nu så ska jag få gå runt med en fejk tutte ändå! Absolut kunde jag kanske kanske tänka mig senare i livet, men nä verkliga tanken fanns aldrig där!! 
Jag har sett bilder på bröst med inlägg och kvinnor i bikini på stranden och nej tyvärr det där är inte jag. Jag har eller hade iallafall  två fina bröst, Nu har jag ett 😉.  Till och med  läkarna berömde mina bröst 😂😂 Det lät nog värre än vad det var. 

Men som tur är så rättar jag mig snart i ledet och accepterar min nya vän. Massa urringat och v-ringar skall ju bäras när allt har kommit på plats. För om det finns något positiv med ett nytt bröst (klart det finns massor) så är det att jag kan bära kläder på ett helt annat sätt. Det kommer att vara underbart att inte behöva tänka att det eller det passar inte för att jag saknar ett bröst. Eller hallå jag kommer köpa värsta snygga bikinin eller vänta jag kanske inte ska ha någon bikini alls! Hahaha var inte oroliga det sistnämnda kommer inte ske!