Min Semester är över 😭




Här ligger jag nerkryp i sängen och kan inte sova! 🙈. 
Imorgon är det dags för jobb igen efter 3 veckors semester 😍
Dagarna har såklart flugit förbi, så längtar tillbaka det gör jag inte riktigt än. Men klart det ska bli skönt med rutiner i livet igen.

Vad jag har gjort på min semester? Det ska jag försöka få ihop lite lätt här tänkte jag 😍. 
De första dagarna var det en massa sol, så då blev det njuta av solen och bad. Sen så var det dags att hälsa på syster i Karlskrona, då fick jag även med mig en kompis, så jippi på den. För trevligt sällskap i bilen är aldrig fel 😀. 
Vi tog oss till Kalmar och hälsa på Kalmar slott, jag rekommenderar varm att åka dit. Efter en liten tur på stan åkte vi hemåt. Vi hade ju även turen att det var festival i stan när vi var där. Så fredagen tillbringades på Karlskronas gator. Vilken fantastiskt vacker och moden kyrka de har på torget i Karlskrona, gå in i den när ni är o Karlskrona!! Det var nästan så jag kunde tänka mig att gå i kyrkan varje söndag 😂😉. 

Lördagen tillbringades i bilen. Hämta min hund hos min andra syster och sen hem till mor å far och passa deras hund i ca 3 dagar innan det var dags för nästa äventyr. 

Denna gången blev det mot Ullared, jag och en kompis hyrde stuga och shoppa loss, dock så längtar jag ju inte direkt tillbaka till affären 🙈😂. Så rörigt och helt ologisk för mig, 😂😂.
Men trevligt hade vi trots punka på vägen och stopp i Göteborg, vi kom ju iallafall tillslut ner till våran stuga. 
Sen har den sista veckan varit mer spontan umgåtts med vänner och bara varit, ingen stress och inga måsten. 

Så nu börjar allvaret igen och jag är inte redo 😭😭😉🙈. 

Tänkte jag skulle haft lite mer bilder att visa, men tyvärr så tappa jag mobilen i backen ca en dag innan semestern så den mesta tiden har jag ju faktiskt levt utan sociala media och lärt mig att man överlever även det 😉😂😍

Massa kramar till er alla ❤