Bobbis, magsjuka och förstörd helg!


God Dagens söndag och solen skiner!
Hoppas ni alla haft en fantastisk midsommar helg. Ska snart berätta om min, det lilla som finns att berätta ;). 

Men jag tänkt ta onsdagen då jag var och fyllde på bröstet igen! 
Allt gick smidigt, gör ont när de trycker nålen genom huden son vanligt. Men det går lätt och snabbt. Nu blev det på bröstcentrum på Uddevalla sjukhus där även resten av mina påfyllnigar kommer bli. Som vanligt trevlig personal och blev lite klokare angående nervpåverkan. Eftersom detta inlägg är hårdare och otympligare så kommer nog inte mina nerver bli påverkade sen när jag får mitt "vanliga" inlägg sen. Men gå hos fysioterapeuten kommer jag ändå göra :). 
När jag gick där ifrån blev jag illamående, fick huvudvärk och min vänstra axel gjorde ont. Men det här rättat till sig nu. Jag har kvar att arm gör ont eller domnar när jag typ böjer mig fram. 
Så efter jobbet var det bara att lägga sig och hoppas på att sömn skulle ta bort min migrän. Men tyvärr fick åka hem från jobbet på torsdagen och lägga mig. Så efter några timmar sömn var jag som ny igen ;). 

Sen har vi ju även firat midsommar och min helg gick först och främst ut på att passa hundar. Men på självaste midsommar afton fick jag äran att umgås med dessa 


Så jag tog med mig Svea och åkte till Ursand. Casper han trivs bäst hemma han så där fick han stanna. 
Så på Ursand träffa jag dessa två med fler. 
Fast med Casper hemma fick jag allt hålla mig nykter och åka hem någorlunda bra tid. 
Senare under kvällen började jag må illa tänkte mest att det berodde på att jag ätit dåligt och min mage är ju som den är. Så jag tar bilen kör hemåt och inser att nej jag måste spy!! Frossan kommer och jag hittar ett bra ställe att stanna på. Väl hemma var det bara att besöka toaletten och inse att jag har fått magsjuka 🤯. 
Så lördagen gick det inte många knop och njuta av solen nä inte direkt. 
Men idag så sitter jag här i solen och njuter. Har iallafall fått i mig en smörgås och lite blåbärssoppa som fina Nina var här och lämnade till mig igår. Städat och tvättat hos mor och far har jag orkat med också, fast med en robbotdamsugare så är livet inte så svårt ;). 
Dock var planen att åka mot Sala och Västerås idag men den fick skjutas fram en dag, om dom vill att jag kommer 🤔. 
Ja jag får nog kolla upp detta lite bättre 😉. 

Ha en fantastisk dag 😘😘