Livet på en pinne!


Tänk vad livet kan kännas fantastiskt bra ibland! Eller väldigt ofta får jag väl ändå säga. Idag blondera jag mitt hår och ett steg längre ifrån cancern. 
Va? Tänker kanske ni. Men jag har längtat så efter att få tillbaka mitt långa och blonda hår, och denna väntan börjar närma sig sitt slut!! 

Om en vecka fyller jag 40 år och på lördag ska jag firas på Harrys med mina fantastiska vänner. Jag längtar typ ihjäl mig!! Nog mer efter alla mina vänner än själva festen, hahaha! Sen så klart hoppas jag på en fantastisk kväll och många härliga skratt. 

Men tänk att jag innan min cancer hade ångest att fylla år och ville inte egentligen fira min dag. Japp min åldernoja började redan när jag var 21! Gud vilket slöseri på energi. 

Nu älskar jag att få fylla år och att få fira den med min vänner är ju bara ett stort plus! 
Jag tror nog att det inte är någon på jobbet som har missat att jag snart fyller 40 år, hahaha japp nästan lite pinsamt lycklig över att fylla 40 år. 
När jag såg mig i spegeln härom dagen så hitta jag en ny rynka och japp jag log, kände mig så levande. Dock var jag inte lika nöjd över dagens påsar jag hade under ögonen, men men man kan ju inte vara glad för allt. 

Jag älskar denna harmonin jag har just nu, det är inte mycket som känns fel. Har många fantastiska vänner, underbara kollegor och mitt beslut att försöka skaffa barn får mig att le. Även om nu inte shalgrenska kommer hjälpa mig så får jag göra det privat och japp det kommer kosta, men jag har svår att tro att jag inte kommer känna att det är väl investerat. 

Men först mina vänner och okända läsare  ska jag bli 40 år och fira livet ❤

Kom till Harrys på lördag vet jag och fira livet! Det ska tydligen bjudas på trubadur också 🤩