2017


2017 börjar leda mot sitt slut och med skadat finger, liktå och en depression går jag in i 2018! Detta år jag hoppas och vet redan nu att jag kommer lära mig mycket nytt och utveckla mig själv. Hoppas på ett nytt bröst och med de en del besök på sjukhus eller vårdcentral, men vad gör man inte för att bli två bröstad igen 😂😉. 
Det kommer bli ett år där jag kanske kommer få göra ett mycket viktigt val i mitt liv, men håller just nu tummarna på att de valet kan flytta fram till 2019. Så om mitt 2018 kommer bli händelserikt japp det är jag ganska säker på!! 

Men 2017 då blev det där året då jag bara skulle få vara och inte strida och kämpa! Tyvärr så känns det inte som det! Även om denna gång behövde jag inte kämpa mot min cancer så var det mer kämpa på arbetsplatsen detta år! Men en start med posetiva tankar och styrka, så kändes 2017 som ett bra år. Men efter att tiden gick så insåg jag att en person med min situation, alltså bygga upp sig från cellgifter och depression inte var den bästa arbetsplatsen, att kämpa för min och arbetskollegors trivsel är inte alltid lätt. Och absolut så kunde jag valt att hålla mig borta från dessa situationer! Men jag som kollega ställer uppför mina kollegor, och vad jag vinner på det är  underbara kollegor och vänner som jag kommer vilja ha kvar resten av mitt liv!!  
Tänk vad mina kollegor har fått stå ut med, min smärta, mina misslyckande och så klart hoppas jag att jag har bidragit med något bra också!!
Utan för arbetet har det även där hänt saker som gör att livet inte alltid varit enkelt, där man försökt finnas för nära och kära så gott det går, lära sig leva utan för sin bubbla igen är inte alltid enkelt. Ja ibland vill man gå in i bubblan igen och önska att allt som hänt inte hänt!! Saknat mina vänner, saknat de alla så mycket!!  som jag inte har haft jätte kraft att alltid planera in att träffa! När jobbet har fått Så mycket av min energi så drabbas tyvärr mitt privat liv. Så ja 2017 blev inget sabbats år ifrån mitt liv! 
Så med ett nytt bröst, nya kunskaper och hopp om ett nytt arbete så tror jag allt att 2018 blir ett fantastiskt år!! 
Massa kärlek till er alla!!💜💜

Och såklart ett riktigt Gott Nytt År 🥂🍾🎉🎉